Alte masti, aceeasi piesa… | Doctorel blog

Alte masti, aceeasi piesa…

A cazut Boc…ce s-a schimbat? Opinia mea este ca nu s-a schimbat mai nimic, atata timp cat adevaratul conducator al guvernului a fost tot timpul Traian Basescu. Si nu imi fac iluzii ca s-a hotarat subit sa cedeze conducerea efectiva a tarii pe mainile altuia. Nu de alta, dar este un presedinte jucator, va amintiti?

De remarcat in aceste momente invazia spatiului public virtual si nu numai de catre tot felul de postaci si specialisti care canta prohodul USL, si ridicarea masiva a PDL in sondaje.
De unde vedem adevarata motivatie a acestei asa zise schimbari de fond: o noua etapa din ciclul „sa-i prostim pe prosti”, in scopul realegerii partidului stat si a continuarii politicilor perdante ale presedintelui jucator. Ca doar asta e ideea, nu? Sa ramana la parghii baietii, cat se mai poate suge ceva de pe tara asta.
Cat despre Boc…sunt convins ca va ramane in istoria Romaniei ca cel mai slab prim ministru de dupa revolutie incoace. Si va fi insotit cu aceeasi clasificare de actualul presedinte. Cu diferenta ca Boc va ramane slab, iar presedintele malefic.

Both comments and pings are currently closed.

Comentariile sunt blocate.