Concediu Grecia 2013(1) | Doctorel blog

Concediu Grecia 2013(1)

Anul acesta ne-am propus o noua tura in Grecia, insa de data aceasta ceva mai departe ca anul precedent, respectiv in insula Zakynthos. Drumul ales a fost prin Serbia-Macedonia, datorita referintelor mult mai bune gasite in cautarile pe net, comparativ cu Bulgaria.

Deoarece distanta pana in insula este una destul de mare, peste 1500 km, si doream sa vizitam cat este posibil pe traseu si cate ceva din Grecia continentala, am ales 2 cazari intermediare. Prima dintre ele, in Serbia, la Motel Predejane, iar a doua, in Grecia, la Kalampaka.
Iesirea din tara am facut-o pe la vama Naidas, o vama neaglomerata, cel putin in perioada in care am traversat-o noi. Dupa vreo 70 de km prin Serbia, pe drumuri nationale, am ajuns in autostrada mare a Serbiei, pe care am parcurs-o pana la capatul din sud al ei, la vreo 30-40 km in sud de Nis. De aici pana la Predejane am mai avut de parcurs inca vreo 40 km. La Predejane am gasit, pe langa motel si un supermarket, un restaurant cochet si o benzinarie. Aici puteai cumpara direct in euro, probabil insa la un curs nu foarte avantajos. Pentru o bere, doua, un pachet de tigari, nu merita insa efortul schimbului valutar.

Both comments and pings are currently closed.

Comentariile sunt blocate.