Impresii de vacanta – Thassos(2) | Doctorel blog

Impresii de vacanta – Thassos(2)

Cele 6 zile complete pe care le-am petrecut in Thassos ne-au permis sa exploram peste 10 plaje, 2 sate traditionale fermecatoare, precum si capitala si cateva dintre statiunile insulei.

Practic in fiecare zi la drum cu masina spre alta locatie, una dimineata si una dupaamiaza, iar in miezul zilei, un orasel, o statiune, un satuc, ceva…
Potos – este cea mai animata statiune a insulei, destul de aglomerata, cu multe taverne, magazine de suveniruri, beneficiind de mai multe plaje cu nisip si intrare in apa lina. Daca doresti o viata de noapte mai animata, atunci Potos e locatia potrivita a insulei.
Pefkari – o plaja superba intre Limenaria si Potos, cu nisip si cu platou stancos, o placere sa savurezi o cafeluta sau sa practici sporturi acvatice. Am vazut in apa, dar ceva mai in larg, arici de mare pe aceasta plaja.
Psili Amos – la cativa km de Potos este o plaja foarte frumoasa, nisip si pe plaja si in apa, siguranta maxima din punctul de vedere al aricilor de mare. Frumusetea si limpezimea apei ne-au facut sa revenim pe aceasta plaja de mai multe ori.
Metalia – o plaja intr-un decor magnific, cu ruine, stanci, apa limpede, tot tacamul. Problema insa, evident aricii de mare. Din cauza lor, mai putina lume in apa ca la alte plaje.

Both comments and pings are currently closed.

Comentariile sunt blocate.