Impresii de vacanta – Thassos(3) | Doctorel blog

Impresii de vacanta – Thassos(3)

Tripiti – o plaja pe care pe mine personal nu m-a prea impresionat, desi este foarte laudata

Atspas – o plaja situata la intrarea in Skala Marion, dinspre Limenaria. Un golf cochet, cu nisip fin, superb la asfintitul soarelui.
Aliki – plaja mea favorita, o locatie de senzatie, putin insa cam aglomerata. De neratat plimbarea prin padure pana la fostul port(sau ce o fi fost ala).
Livadi – un golf destul de mic situat in apropierea manastirii Arhanghelos, intr-un decor salbatic, o locatie de vizitat neaparat.
Paradise beach – isi merita numele, nisip fin, peisaj extraordinar, am fost de mai multe ori acolo, un loc pe care nu ai cum sa il uiti vreodata.
Golden beach – foarte lunga si ingusta, acolo am intalnit cei mai multi romani, o plaja care mi-a adus aminte de litoralul romanesc.
Marble beach – interesanta de vizitat, pentru faptul ca este destul de deosebita fata de altele. Accesul nu este chiar asa de greu cum am citit pe forumuri, insa este extrem de aglomerata.
Giola – asa ceva nu trebuie ratat, chiar cu accesul dificil. Noi am lasat masina la sosea si am mers toata distanta pe jos pana la Giola. A fost o placere drumul, prin livezile de maslini de pe coasta insulei. Ajuns acolo, nu ma mai saturam de sarituri in apa limpede in care vedeai cu exactitate fundul la 5-6 m, si aricii de mare care parca te asteptau acolo jos.

Both comments and pings are currently closed.

Comentariile sunt blocate.