Incompetenta la romani | Doctorel blog

Incompetenta la romani

Exista un telenovela dicton celebru, cunoscut sub numele de principiul lui The Peters: „fiecare avanseaza pana atinge propriul nivel de incompetenta”. Desi se vrea a fi un „murfism”, pare ca ar avea o aplicabilitate deosebita in tarisoara noastra. Exemple sunt la tot pasul, incepand cu situatia in companii, si continuand cu dragi Things si stimatii conducatori, pe diverse nivele.
Paradoxal, acest fapt se regaseste inclusiv in companiile private in Romania. cheap NFL jerseys Am avut ocazia sa constat intelepciunea acestui dicton deseori, atunci cand am avut de-a face cu persoane din middle/top management, in diverse companii. Se pare ca nu performanta, competentele personale, principiile, fac diferenta, ci slugarnicia, pup-in-curismul la adresa sefilor mai mari, servilismul.
De, metehnele comunistoide nu ne-au parasit si se pare ca nu se vor grabi sa o faca prea curand.
Ce sansa are in aceste conditii un tanar pe piata muncii, sa presupunem bine pregatit, cu principii ferme si cu Caffe verticalitate Uniform morala? Nici una presupun. E adevarat din pacate ca wholesale NBA jerseys si acesti cheap MLB jerseys tineri se gasesc din ce in ce mai greu.
In ceea ce priveste politicul, discutia ar ?rumianek’ fi muuuult mai lunga si exemplele nenumarate. Dar despre asta in curand

Both comments and pings are currently closed.

Comentariile sunt blocate.