Ziua Portilor deschise – Scoala „Mihai Eminescu”, Alba Iulia

Fiind parinte, am fost invitat de fiul meu sa vizitez scoala la care invata, cu ocazia Zilei Portilor Deschise. Nu este prima editie, si consider ca acest tip de manifestare este benefica pentru parinte, wholesale nfl jerseys deoarece are ocazia sa vada scoala in sarbatoare, profesorii, elevii, salile de wholesale nba jerseys clasa.

Ajuns acolo, agitatie mare in curte…copii multi, parinti, cadre cheap nba jerseys didactice. Holurile pline de mese si zu expozitii, tombole, laboratoarele aranjate Facebook pentru a primii vizitatorii. Copiii peste tot zambareti si veseli, cadrele didactice amabile.

Nu am putut sa nu remarc curatenia, bogatia de materiale educative si didactice din salile de clasa si Caffe de pe holuri. La un moment dat, 3 Gallery elevi de la punctul expozitional sanitar s-au oferit sa-mi ia romani tensiunea. Am refuzat de teama unei valori neplacute, care m-ar indispune pentru restul zilei.

Zarva mare la sala de wholesale jerseys sport, unde incepea spectacolul. Din pacate, timpul nu mi-a permis sa asist si la cheap nba jerseys spectacol, dar cred ca ar fi meritat.

Both comments and pings are currently closed.

Comentariile sunt blocate.